Kelas-Forex-Belajar

Testimoni Pelajar-(Baru)

Posted by anuar on November 28, 2009 at 8:45 AM edit

Assalamualaikum…,Terima kasih Abg Razak. Saya baru hadir kelas pada 26/11 (4jam).dlm masa 2 hari saya dah dpt 125pip dengan 2 kali posisi, memang mantap. Saya cadangkan pada kawan-kawan join lah kelas abg Razak ni……kita tak akan teragak lagi untuk buat posisi

 

Posted by suhairy on November 20, 2009 at 10:50 PM edit

Salam..en razak. teknik awak memang berkesan dan menakjubkan. xheran boleh dapat 300-500pip. Tak rugi join kelas awak..

 

dalam banyak kelas yang saya hadiri hanya En Razak sahaja yang menyediakan blog yang menyediakan signal dan menerangkan secara berterus terang kaedah yang berkesan dan dapat memberi pulangan setidak-tidaknya modal kursus yang beliau anjurkan. Teruskan usaha anda…what u give u get back

Wah, mantap juga Sdr Razak ni….teruskan usaha anda !

 

thanks untuk mr Razak coz banyak membantu trader2 ilmu di kongsi bersama…thanks again moga allah mampu membalasnye

4 Responses to "Testimoni Pelajar-(Baru)"

Saya belajar system ni dari Cik Razak dlm 3 minggu lepas. trade reliks je even chart nampak sarat ngan indi.bell bunyi intai pc…cukup syarat boleh enter.tp semua dah ada, kena pilihlaa mana yang nak bergantung pada modal dan “hati kering”.
so far dah lebih 20 kali trade….untung tu dlm 20 ke 30 pipsfor each entry je sebab takut nak ambil tp 1.btw tp 1 mesti kena kalau syarat dah cukup.pernah dapat 61 pip,amik tp1.lost baru 3 kali at 20 pips each, kena my sl .takut nak amik tp 1 tu sebab modai kecik lagi he he.
biasalaa adat berniaga matawang…kalau tak lost….kira kita dah jumpa holy grail…mana ada holy grail lam forex.
kesimpulan dia…kita boleh trade ngan rileks dan santai…ada bunyi bell baru tgk pc.lam 3 minit je kita dah boleh decide leh enter or not. untuk close tu either kena tp or bunyi bell satu kali lagi…senang kan?

Sistem yang ditunjukkan didalam ini hanya 10% drpd sistem yang sebenar. kami telah menaiktaraf sistem supaya menjadi lebih mudah. Bagaimana?..Teknik ini hanya didedahkan di dalam kelas atau anda boleh ikutinya dengan adanya segmen baru….kelas dalam talian/online class….selamat mencuba.

Online class tu macam mana?

Esok kita mula….mlm saya buat posting….kita akan belajar satu persatu…..semua Indi akan diperincikan kegunaannya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


  • None
  • Forex Overdrive Free Download: I just added your feed to my favorites. I really enjoy reading your posts.
  • ptz camera review: hey. I just got word of this unique webpage and I should really believe that this unique is a nice write-up. Bless you for this kind of awesome info.
  • illemideali: Nice site ....)

Categories

  • 1 (2)
%d bloggers like this: